Onze menukaart

  • Vrijdag 30-10-2020

    Afhaalmenu vanaf 30-10 tem 3-11

    Voorgerechten

    Wildplankje 18

    Vitello tonnato 13
    Carpaccio met truffeldressing en beukezwammetjes 13

    Soepen

    Vissoep 5
    Kippenbouillon 4
    Knolseldersoep 4

    Dagschotel enkel op vrijdag

    Zalm in kruidenkorst met een mosterdsausje en kroketjes 15

    Hoofdgerechten

    Vispannetje met puree 23
    Zeetong met een botersausje en krieltjes 27
    Hazenrug met roze pepersaus en gratin 27
    Eendenborst met zoete aardappelpuree , cantharellen en een sinaas sausje 25

    Lasagna 13
    Stooflvees met friet of puree 16
    Videe met friet of puree 16

    Desserts

    Chocomousse 6
    Panna cotta met bosvruchten 6
    Tiramisu met speculaas 6

    Gelieve 24u op voorhand te reserveren
    089 61 52 42
    0470 22 99 64

     

  • Vrijdag 31-10-2020

    Afhaalmenu vanaf 30-10 tem 3-11

    Voorgerechten

    Wildplankje 18

    Vitello tonnato 13
    Carpaccio met truffeldressing en beukezwammetjes 13

    Soepen

    Vissoep 5
    Kippenbouillon 4
    Knolseldersoep 4

    Dagschotel enkel op vrijdag

    Zalm in kruidenkorst met een mosterdsausje en kroketjes 15

    Hoofdgerechten

    Vispannetje met puree 23
    Zeetong met een botersausje en krieltjes 27
    Hazenrug met roze pepersaus en gratin 27
    Eendenborst met zoete aardappelpuree , cantharellen en een sinaas sausje 25

    Lasagna 13
    Stooflvees met friet of puree 16
    Videe met friet of puree 16

    Desserts

    Chocomousse 6
    Panna cotta met bosvruchten 6
    Tiramisu met speculaas 6

    Gelieve 24u op voorhand te reserveren
    089 61 52 42
    0470 22 99 64

Ons Dagmenu

Menu van 31-10-2020

Afhaalmenu vanaf 30-10 tem 3-11

Voorgerechten

Wildplankje 18

Vitello tonnato 13
Carpaccio met truffeldressing en beukezwammetjes 13

Soepen

Vissoep 5
Kippenbouillon 4
Knolseldersoep 4

Dagschotel enkel op vrijdag

Zalm in kruidenkorst met een mosterdsausje en kroketjes 15

Hoofdgerechten

Vispannetje met puree 23
Zeetong met een botersausje en krieltjes 27
Hazenrug met roze pepersaus en gratin 27
Eendenborst met zoete aardappelpuree , cantharellen en een sinaas sausje 25

Lasagna 13
Stooflvees met friet of puree 16
Videe met friet of puree 16

Desserts

Chocomousse 6
Panna cotta met bosvruchten 6
Tiramisu met speculaas 6

Gelieve 24u op voorhand te reserveren
089 61 52 42
0470 22 99 64