Onze menukaart

  • Afhaalmenu 24-12-2020

    Afhaalmenu Kerst 24, 25 en 26 December

    2 inleidende hapjes inclusief brood en kruidenboter

    Voorgerecht

    Carpaccio van coquilles | Dashi vinaigrette | Bloemkool | Bundelzwam

    en | of

    Soep

    Langoustine Bisque

    Hoofdgerechten

    Kalfsrollade gevuld | Boschampignons | Jus van rode porto | Pommes Anna

    of

    Tarbot | Knolselder | Aardappelmousseline | Beurre blanc van geroosterde visgraten | Grijze garnaal

    Dessert

    Ijstaart met rode vruchten


    3 gangen 46-
    4 gangen 50-


    De hoofdgerechten dienen enkel nog afgegaard te worden, hier word een duidelijke handleiding bij gegeven.
    Bestellen kan tot en met 20 december
    089 61 52 42
    0470 22 99 64

  • Vrijdag 11-12-2020

    Afhaalmenu vanaf  tem 11/12-15/12

    Voorgerechten

    Vitello tonnato 13
    Carpaccio van tonijn met mieriksworteldressing 13

    Soepen

    Minestronesoep 4


    Hoofdgerechten

    Zeebaars in papillot met tomatensalsa 20
    Chateaubriand met peper of champignonsaus en seizoensgroentjes 25
    Duivenborst met Madeira jus en witloof 20

    Stooflvees 16
    Videe 16

    De hoofdgerechten zijn naar keuze : puree, gratin , krieltjes , friet of kroket

    Dessert

    Chocolade brownie 5


    Graag 24u op voorhand te reserveren
    Gelieve bestellingen voor zondag door te geven voor vrijdag avond

    089 61 52 42
    0470 22 99 64


     

  • Vrijdag 10-12-2020

    Afhaalmenu vanaf  tem 11/12-15/12

    Voorgerechten

    Vitello tonnato 13
    Carpaccio van tonijn met mieriksworteldressing 13

    Soepen

    Minestronesoep 4


    Hoofdgerechten

    Zeebaars in papillot met tomatensalsa 20
    Chateaubriand met peper of champignonsaus en seizoensgroentjes 25
    Duivenborst met Madeira jus en witloof 20

    Stooflvees 16
    Videe 16

    De hoofdgerechten zijn naar keuze : puree, gratin , krieltjes , friet of kroket

    Dessert

    Chocolade brownie 5


    Graag 24u op voorhand te reserveren
    Gelieve bestellingen voor zondag door te geven voor vrijdag avond

    089 61 52 42
    0470 22 99 64

Ons Dagmenu

Menu van 11-12-2020

Afhaalmenu vanaf  tem 11/12-15/12

Voorgerechten

Vitello tonnato 13
Carpaccio van tonijn met mieriksworteldressing 13

Soepen

Minestronesoep 4


Hoofdgerechten

Zeebaars in papillot met tomatensalsa 20
Chateaubriand met peper of champignonsaus en seizoensgroentjes 25
Duivenborst met Madeira jus en witloof 20

Stooflvees 16
Videe 16

De hoofdgerechten zijn naar keuze : puree, gratin , krieltjes , friet of kroket

Dessert

Chocolade brownie 5


Graag 24u op voorhand te reserveren
Gelieve bestellingen voor zondag door te geven voor vrijdag avond

089 61 52 42
0470 22 99 64